Zoeken naar via foto

Uw zoekactie voor via foto leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rik 35 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Op zoek naar geile oma of tante voor harde seks
Ben jij een mature dame die regelmatig of eens eenmalig lekker hard wil geneukt worden? Deze 35-jarige geile bok wil komen spelen met je heerlijke tieten, zuigen aan je tepels en clitje om je daarna ongemeen hard in de poes te naaien. Uiterlijk maakt niet uit, ik hou van natuurlijke vrouwen. Bij interesse kan je een foto van me krijgen. Ik ben aantrekkelijk met een speelgoed van 17cm Voor het overige 1m78 groot en gemiddeld gespierd. Stuur me lekker ding  
Paul 56 jaar Limburg - Leudal
Exhibitionist zoekt kijkers, en... Ook vanmiddag
Ik ben een exhibitionistische man die op zoek is naar mensen die graag naar mij willen kijken als ik mij op een redelijk publieke plaats in sexy kleding, zie de foto's, masturbeer. Eventueel mij daarbij met mijn videocamera filmt. Misschien help jij mij een beetje? Andere zaken zijn bespreekbaar.  

Exhibitionist zoekt kijkers, en... Ook vanmiddag
50j man 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Oudere vrouw gezocht
Hallo, Ik ben een zeer verzorgde goed uitziende,vrouwvriendelijke 50j gescheiden man en zoek een liefst oudere dame tussen 60j en 75j. Vroew van koppel mag ook. Ik ben 1m83 voor 88kg. Graag zou ik daten waar de nadruk ligt op u verwennen. Gezellig samen knuffelen,tongzoenen,etentje,TV kijken,ik geef u massage,u oraal verwennen,enz. Zelf kan u alles met mij doen wat u wenst,ik sta voor alles open,doch is dit geen must. Als ik u kan verwennen geniet ik zelf. Dit kan zowel eenmalig als bij juiste klik vast contact. Vrijblijvend eerste ontmoeting. Ik kan mij makkelijk verplaatsen en kan indien gewenst overnachten. Discretie gevraagd en geboden en GEEN FAKE Bij interesse stuur foto (van volledig lichaam) mag uiteraard onherkenbaar en hoeft uiteraard niet naakt (dat ontdekken we wel op de date zelf). Groetjes en hopelijk tot gauw xxx  
Milan 29 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een berichtje na.
Herken je dit; Je bent al even single, geen zin in een relatie maar je hebt wel nood aan sexueel contact ? Dus omwille van deze reden zoek ik hier een vrouw of studente die bereid is mij hierbij te helpen. Even over mezelf: Ik ben een lieve, verzorgde jongen, slank, teder en kan eventueel verplaatsen. Wat zijn mijn verwachtingen ? Een verzorgde vrouw of meisje (leeftijd is niet zo zeer van belang) , vriendelijk, dit is niet je dagelijkse bezigheid , discretie. Graag ook even een foto bijvoegen bij eventuele interesse, dan is een reactie van mijn kant alvast verzekerd. Verdere vragen kunnen we zeker nog bespreken via mail. Hopelijk tot zo ? ;-)  

Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een berichtje na.
Gold 33 jaar Antwerpen - Edegem
warm en intiem
Jij bent de tikkeltje gestoorde vrouw die open staat voor avontuur, iets speels, iets gewaagd. Je durft je fantasie de vrije loop te laten en jezelf geheel te veliezen in het moment. Wat/wie ik zoek is eerder aan de zeldzame kant, maar dat maakt het des te mooier. Je squirt of staat open om te experimenteren met plasseks. Alles is bespreekbaar. Contact met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is onbelangrijk.  

warm en intiem
Dexter 35 jaar Antwerpen - Aartselaar
fwb extended
In eerste instantie opzoek naar een FWB of eventueel een vaste fuckbudy. Samen wat op verkenning gaan, nieuwe genzen en kinks zoeken, aftasten, elkaars en ons eigen lichaam beter leren kennen. Op termijn eventueel opzoek naar een extra vrouw om met drie plezier te beleven. Reactie graag met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is niet super van belang.  

fwb extended
gisteren
Tom vd 30 jaar Oost-Vlaanderen - Laarne
Spanning & plezier regio Gent/Lokeren/Dendermonde
Hey! Ik ben Tom, een 30 jarige man op zoek naar wat spanning & plezier. Wat stout over en weer gestuur dat kan leiden tot leuke mooie ondeugende dingen. Ik ben 189 cm en weeg 78 kg, Ben goed voorzien +20cm ;) Lijkt het je wel plezant? Ik heb ook een lovense speeltje, dus misschien kunnen we elkaar via die weg ook al leren kennen ;) Stuur gerust een mailtje en we zien wel waar het ons brengt!Foto's en dergelijke kunnen allemaal via mail/insta/telegram/kik/lovense/snapchat...!  
gisteren
Geert 61 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Niet gehaast, niet wanhopig, niet marginaal. Verkeerde site?
Dag dames. Door omstandigheden waarover ik je onder vier ogen wel eens vertel, is de erotiek in mijn (voor de rest prima) huwelijk helaas al enkele jaren uitgedoofd. Het gemis weegt, maar ik heb geen zin in allerlei avontuurtjes met eendagsvliegen. Ik zoek 1(!) aangename, verzorgde dame voor een discrete fwb-relatie. Leeftijd en uiterlijk zijn niet zo van belang, al moet er natuurlijk wel een klik zijn. Zelf ben ik een jonger ogende zestiger, naar het schijnt niet onknap, 1m72, 75kg en normaal geschapen (17cm). Geen superlijf, wel verzorgd. Verder rustig van karakter, gezond gevoel voor humor en tussen de lakens geen zelfingenomen macho, wel heel vrouwgericht en attent. Overdag kan ik mij doorgaans vlot enkele uurtjes vrijmaken (ook in het weekend) en mij in de regio verplaatsen. Enkel oprechte reacties graag, met eerlijke info over jezelf. Een foto zou leuk zijn (discretie verzekerd) maar kan ook later nog. Geen dames met fin. bedoelingen, veel-daters, koppels, fakers, enz. -X-  
Maxim 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10